Over ons

Hijs- en spanbanden is gespecialiseerd in de online verkoop van hijsbanden, spanbanden en rondstroppen in verschillende maten en kleuren. Tevens verkopen wij hijskettingen, sjorkettingen, harp-sluitingen, d-sluitingen, spanbanden voor auto ambulances, aanhangernetten en diverse haken. Daarnaast bieden wij veel mogelijkheden tot het produceren en leveren van maatwerk. Producten met uw naam en/of logo, afwijkende lengtes en tonnages, er is voor iedere toepassing een oplossing. Hierbij wordt u geadviseerd en ondersteund door onze klantenservice die beschikt over ruime kennis en (praktijk)ervaring.

Onze producten zijn toepasbaar binnen alle mogelijke industrie-en bedrijfstakken, zoals on-en offshore, theatertechniek, infra, maritiem, visserij, transport, grond-, weg- en waterbouw, kraanbedrijven, recreatie/watersport en hulpdiensten.
Onze producten worden dagelijks aan strenge testen onderworpen en voldoen daarmee aan alle noodzakelijke normen en eisen, zoals deze gesteld zijn bij onder andere VGS, DIN, CE en NEN. Hierdoor kunnen wij u de beste kwaliteit garanderen.

Wij onderscheiden ons door kwaliteit, snelle levering vanuit eigen voorraad en eigen productie tegen een scherpe prijs. Onze specials & maatwerk producten worden vervaardigd in Nederland, waar wij samenwerken met één van de laatste producenten met een eigen productiefaciliteit, een volledig assortiment producten en een eigen voorraadmagazijn. Hier produceren wij de standaard producten op voorraad en worden de maatwerkproducten gefabriceerd. Mede hierdoor kunnen wij snelle levertijden bieden, waarbij vandaag besteld, vandaag verzonden tot de mogelijkheden behoort.

U kunt de producten gemakkelijk bestellen in de webwinkel, waarna wij deze normaliter binnen twee tot drie werkdagen bij u bezorgen. Voor de niet in voorraad aanwezige producten, zoals het met naam bedrukken van het bandmateriaal, geldt een langere levertijd, afhankelijk van het product.

Indien u verdere informatie wenst die u niet op de website vindt, zijn wij u graag van dienst. U kunt altijd contact met ons opnemen voor meer informatie.

Wat doen wij nog meer

Naast Hijs- en Spanbanden zijn wij ook actief met de verkoop van installatiematerialen voor installatie- en elektrotechniek. Zoals verwarming, ventilatie, gas, water, sanitair, verlichting, draad, kabel en gereedschap. Tevens verkopen wij materialen voor de industrie, zonnepanelen, airconditioning, marine, offshore, security en voor communicatie en data. Deze producten kunt u gemakkelijk bestellen via de webwinkel www.instalplus.nl.