Hijsenspanbanden.nl is gespecialiseerd in de online verkoop van hijsbanden, spanbanden en rondstroppen in verschillende maten en kleuren. Tevens verkopen wij hijskettingen, sjorkettingen, harp-sluitingen, d-sluitingen, spanbanden voor auto ambulances, aanhangernetten en diverse haken. Daarnaast bieden wij veel mogelijkheden tot het produceren en leveren van maatwerk. Producten met uw naam en/of logo, afwijkende lengtes en tonnages, er is voor iedere toepassing een oplossing. Hierbij wordt u geadviseerd en ondersteund door onze klantenservice die beschikt over ruime kennis en (praktijk)ervaring.

Wij onderscheiden ons door kwaliteit, snelle levering vanuit eigen voorraad en eigen productie tegen een scherpe prijs. Onze specials & maatwerk producten worden vervaardigd in Nederland, waar wij samenwerken met één van de laatste producenten met een eigen productiefaciliteit, een volledig assortiment producten en een eigen voorraadmagazijn. Hier produceren wij de standaard producten op voorraad en worden de maatwerkproducten gefabriceerd. 

 

Met inmiddels een ruim assortiment aan artikelen op onze website, zijn we nog lang niet daar waar we willen zijn! Over enige tijd heb je keus uit zo’n 5.000 artikelen die je vanuit je luie stoel kunt bestellen.

Wat wij belangrijk vinden bij het selecteren van onze producten? Kwaliteit! Of je nu een vakman bent of niet, goed materiaal is essentieel voor veilig vervoer of veilig werken. Daarnaast gaat kwalitatief goed materiaal langer mee, waardoor je er langer plezier van kunt beleven.

Weet je niet direct wat je zoekt of welke spanband je het beste kunt gebruiken? Neem dan even contact op met onze klantenservice. Zo kunnen wij jou helpen bij het aanschaffen van het juiste product!

Lees meer
Geen categorieën gevonden...