Over ons

“Hijs- en spanbanden” is gespecialiseerd in het online distribueren van hijsbanden, spanbanden en rondstroppen in verschillende maten en kleuren. Tevens verkopen wij hijskettingen, sjorkettingen, harp-sluitingen, d-sluitingen, spanbanden voor auto ambulances, aanhangernetten en diverse haken.

Onze klanten bestaan uit specialisten uit alle mogelijke bedrijfstakken, evenals particulieren.

Onze producten worden dagelijks aan strenge testen onderworpen en voldoen daarmee aan alle noodzakelijke normen en eisen, zoals deze gesteld zijn bij onder andere VGS, DIN, CE en NEN. Hierdoor kunnen wij u de beste kwaliteit garanderen.

Daarnaast zijn onze producten tegen een zeer scherp tarief verkrijgbaar, doordat “Hijs- en spanbanden” een platte organisatie heeft met een lage overheadkosten. U kunt de producten gemakkelijk bestellen in de webwinkel, waarna wij deze binnen twee tot drie werkdagen bij u bezorgen. Voor de niet in voorraad aanwezige producten, zoals het met naam bedrukken van het bandmateriaal, geldt een langere levertijd, afhankelijk van het product.

Indien u verdere informatie wenst die u niet op de website vindt, zijn wij u graag van dienst. U kunt altijd contact met ons opnemen voor meer informatie.